Ελ

En

Έρχεται νέο πρόγραμμα επιδότησης για αγορά θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου στην εστίαση

Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης, ύψους 60 εκατ. ευρώ, για την αγορά θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου ειδικά για τον κλάδο της εστίασης προανήγγειλε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της Βουλής, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, κ. Αλέξη Χαρίτση με θέμα: «Δημιουργία στοχευμένου προγράμματος μη επιστρεπτέας ενίσχυσης για τον κλάδο της εστίασης».
«Ήδη έχουμε στείλει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αναμένουμε τώρα να πάρουμε την θετική τους έγκριση – και θα την πάρουμε – για να ξεκινήσει και η διαδικασία του νέου προγράμματος ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου ειδικά για τον κλάδο της εστίασης», ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι δεν πρόκειται για δάνειο αλλά για επιχορήγηση.
Διευκρίνισε ακόμη ότι «θα είναι λεφτά που θα παίρνουν για θερμαντικά σώματα εξωτερικού χώρου που έχουν αγοράσει οι ίδιοι από τον περασμένο Φεβρουάριο, όχι μόνο γι’ αυτά που θα πάρουν τώρα. Προφανώς και αυτά που θα πάρουν τώρα θα καλυφθούν. Αλλά και για τιμολόγια που θα έχουν κόψει από το Φεβρουάριο του 2020 μέχρι τώρα, εμείς θα πληρώνουμε στον καθένα 100 ευρώ ανά 15 τετραγωνικά, ακριβώς για να μπορέσουν να βάλουν, όταν θα φύγουμε από την καραντίνα, εξωτερικά σώματα θερμαντικά για να μη χρειαστεί να κλειστεί ο κόσμος μέσα και έχουμε νέα αναζωπύρωση»
Προηγούμενο EBRD Δωρεάν Σεμινάριο Εξαγωγών για στελέχη ΜμΕ – Νοέμβριος 2020

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας